Želite li se voziti na sankama? Onda nema potrebe da idete dalje. Jer sada možete besplatno iskusiti vožnju saonicama kad god želite u Snow Ride 3D. Iako zapravo niste na saonicama, osjećat ćete se kao da ih zapravo vozite jer je igra u 3D. Pokušajte da odete što dalje možete da dobijete visok rezultat. Takođe možete sakupljati poklone za kupovinu saonica. Igra trenutno nudi više od 10 lijepih saonica koje možete otključati koristeći poklone. Pobrinite se da preskočite i izbjegavajte udarce u bilo koju prepreku. Možete izazvati svoju porodicu i prijatelje kako biste osvojili najbolji rezultat. Ova igra će sigurno testirati vašu brzinu; tačnost; kao i koordinaciju vaših očiju i ruku. Pa šta čekaš? Pogledajte ovu zaraznu i izazovnu igru i zabavite se. Igraj sada! Koristi strelice i razmaknicu da igraš ovu igricu.
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!