Provalite u svijet uzbudljive 2D pucanja odozgo prema dolje Tanks of the Galaxy i sudjelujte u epskim tenkovskim bitkama! Pravila su jednostavna: unistite neprijateljske tenkove razlicitim oruzjem, izbjegnite njihove projektile, koristite stitove i okruzenje kako biste porazili neprijatelja. Zaradite novcice da nadogradite svoj tenk, kupite i nadogradite mocnije oruzje. Uzivajte u istinski zaraznoj igrici i postanite najrazorniji clan tenkovskog rata!Koristite w,a,s,d, za kretanje a mis za pucanje.
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!